De 5 beste budget smartphones van dit moment – Mobiele Providers

De 5 beste budget smartphones van dit moment (juni 2020)

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon zonder veel geld uit te geven? Wil je een hoogkwalitatieve telefoon? Dit artikel helpt je door de 5 beste budget smartphones van het moment te delen. Onder budget bedoelen we telefoons die minder dan 300 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Waarom een budget smartphone?

Waarom zou je eigenlijk een budget smartphone kopen? Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Zo kan het bijvoorbeeld voordelig zijn om een Sim Only abonnement aan te schaffen en daar een losse telefoon bij te kopen. Op die manier ben je zeer voordelig uit met de kosten. Tegenwoordig zijn er veel budget smartphones op de markt met goede hardware, waardoor je zeker niet op de kwaliteit in hoeft te leveren. Het kan dus een hele voordelige keuze zijn om juist te kiezen voor een goedkopere telefoon. Maar welke moet je dan kiezen? Wij zetten 5 goede budget smartphones op een rij onder de 300 euro.

Samsung Galaxy A51

We beginnen met een telefoon van een bekend merk in de telefoonwereld. De Samsung Galaxy A51 volgt de populaire Galaxy A50 op. De reacties op deze nieuwe budget smartphone zijn ook heel positief. De smartphone heeft een mooie behuizing, een scherp oled-scherm en vier camera’s aan de achterkant. De accu houdt het bovendien lang uit, wat ook mooi meegenomen is. De Galaxy A51 heeft Android 10 in een One UI-versie, die sowieso tot het voorjaar van 2020 nog updates zal krijgen.

Realme 6

Het merk Realme is in Nederland nog niet zo bekend, maar dat maakt het niet minder goed. Dit merk werkt samen met Oppo en heeft telefoons met een hele goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Realme 6 kost momenteel 230 euro. De budget smartphone heeft een 6,5-inch scherm met een ververssnelheid van 90Hz met als resultaat: een snel en vloeiend beeld. De grote accu laadt bovendien zeer snel op en de telefoon beschikt over 64 GB opslaggeheugen.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

De Xiaomi Redmi Note heeft een 6,67 inch groot scherm met een vingerafdrukscanner aan de zijkant. De smartphone beschikt over een snelle Snapdragon 720G-processor, 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Ook deze telefoon heeft een grote accu en laadt snel op. Aan de achterkant van de telefoon zitten vier camera’s.

Motorola Moto G8 Power

De Motorola Moto G8 Power onderscheidt zichzelf vooral door de grote accu van 5000 mAh die tot wel vier dagen lang mee kan gaan, afhankelijk van je gebruik. De telefoon heen 6,4 inch scherm, 64 GB opslaggeheugen en ook vier camera’s op de achterkant. Enige dat ontbreekt is ondersteuning voor 5g netwerken en een nfc-chip.

Nokia 7.2

Nokia is weer helemaal terug in de wereld van de telefoons en deze telefoon is een goede budget smartphone van dit merk. Deze onderscheidt zich vooral door de zekerheid over twee jaar aan Android One updates en drie jaar beveiligingsupdates. De telefoon heeft bovendien een opslaggeheugen van 128 GB. Achterop zitten drie camera’s waarmee je mooie foto’s kunt maken.

Zoals je ziet is er ook op dit moment volop keuze als het gaat om budget smartphones. Kijk verder op onze website voor de losse toestellen die je op dit moment kunt kopen.