De goedkoopste iPhone 7 & iPhone 7 Plus kopen doe je hier

De Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus kun je nu bestellen, maar waar kun je de goedkoopste kopen? Goedkope abonnementen met de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus vergelijk je hier..

De meest geavanceerde iPhone’s  ooit – de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus – hebben veel nieuwe functies bij het verder herkenbare design smartphone. De koptelefoonaansluiting (AUX) is verdwenen en de nieuwe Lightning-connected oordoppen of volledig draadloze AirPods zijn de vervangers. Het is ook de eerste keer dat een iPhone water- en stofbestendig is en dat er een sterk verbeterde levensduur van de batterij is.

iphone-7-plus-kopen-goedkoopsteDe compleet vernieuwde camera’s maken ongelooflijke foto’s en video’s (dag en nacht). Zowel de iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen een 12-megapixel camera hebben met optische beeldstabilisatie en een grotere ƒ/1.8 diafragma, samen met een 6-element lens voor heldere, gedetailleerde foto’s en video’s in dienst.

De iPhone 7 Plus heeft daarbij een tweede 12-megapixel camera die ten opzichte van de eerste camera, twee keer de optische zoom en 10 keer de digitale zoom biedt voor foto’s. goedkope-iphone-7-iphone-7-plus-kopenDe A10 Fusion-chip is de meest krachtige chip ooit in een smartphone en levert de beste levensduur voor de batterij en een geheel nieuw stereo luidsprekersysteem levert twee keer zo goed geluid.

Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zijn beschikbaar in zilver, goud, rosé goud en een nieuwe zwarte uitvoering, allen in 32GB, 128GB en 256GB modellen. Zoek je de goedkoopste provider voor de iPhone 7 en 7 Plus?

Hieronder vind je een overzicht van de mobiele aanbieders van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Bekijk deze providers en ontdek welke het goedkoopste abonnement heeft bij jouw wensenpakket aan databundels:  Klik op jouw model en provider en ontdek het goedkoopste abonnement voor jou!

KPN
Ontdek de iPhone 7 KPN
Koop de iPhone 7 Plus KPN

T-Mobile
Bestel de iPhone 7 T-Mobile
Koop de iPhone 7 Plus T-Mobile

Tele2
Koop de iPhone 7 Tele2
Bestel de iPhone 7 Plus Tele2

Vodafone
Koop de iPhone 7 Vodafone
Bestel de iPhone 7 Plus Vodafone

Mobiel.nl
Koop de iPhone 7 Mobiel.nl
Bestel de iPhone 7 Plus Mobiel.nl

Typhone
Koop de iPhone 7 Typhone (niet meer beschikbaar)
Bestel de iPhone 7 Plus Typhone (niet meer beschikbaar)

iphone-7-abonnement-goedkoopHierboven vind je de goedkoopste abonnementen met iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Welke het goedkoopst is voor jou, is afhankelijk van de databundels die je nodig hebt. Welke provider past het beste bij jou?