Zijn de gloednieuwe Google Pixel en Google Pixel XL smartphones iPhone killers?

Belangrijk om gelijk te vermelden, De Google Pixel en Pixel XL zijn de eerste telefoons gemaakt voor de $79 kostende Daydream VR headset. Beide Pixel telefoons scoorden een 89 op de veelgeprezen DxOMark test voor camera’s -the iPhone 7 werd bijvoorbeeldgewaardeerd een 86.

Tijdens Google’s Pixel presentatie afgelopen dinsdag, beweerde software showrunner Brian Rakowski ook dat ze de snelste opnamesnelheid van alle telefoons ooit hebben, geen camera ‘hump’ ( in tegenstelling tot de iPhone en de Nexus 6P) en onbeperkt foto opslag voor al onze beelden, met volledige originele kwaliteit.

 

https://youtu.be/Rykmwn0SMWU

 

De Pixel heeft een 5-inch display, terwijl het XL-model beschikt over 5,5 inch scherm. De Pixel camera beschikt over 12,3 megapixels en het toestel kent 4 GB RAM naast 32GB of 128GB opbergmogelijkheden.

Bovendien zijn beide Google Pixel smartphones voorzien van een hoge-resolutie AMOLED-scherm, een koptelefoonaansluiting en Pixel’s swift-oplaad USB-C. We kunnen verwachten zeven uur levensduur van de batterij verwachten bij slechts 15 minuten opladen.

google-pixel-en-pixel-xl-detailsDe telefoons zijn vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order op de officiële winkel website van Google en wij zullen de goedkoopste abonnementen snel voor je in kaart brengen, zodat je een goedkoop Google Pixel abonnement kunt vinden dat bij jouw wensen past qua bundels.

Wat betreft de toestelprijzen, Google vraagt $ 649 voor de 32GB Pixel ($ 749 voor 128GB) en $ 769  voor de Pixel XL ($ 869 voor de 128GB). Kleurenopties variëren van ‘Quite Black’ en ‘Really Blue’ tot ‘Very Silver’.