iPhone 12 Mini & iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Mini & iPhone 12 Pro Max

Alles over de iPhone 12 Mini & iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max, de kleinste en grootste nieuwe iPhones van dit jaar, zijn sinds vorige maand beschikbaar in de winkel. In dit artikel gaan we verder in op deze twee telefoons.

De iPhone 12 Mini

Ben je een liefhebber van een kleinere telefoon? Dan kan de iPhone 12 Mini een hele goede optie zijn. Met een 5,4 inch scherm en hele dunne randen is deze telefoon zelfs compacter dan de iPhone 8. De telefoon heeft verder een Super Retina XDR-scherm met Ceramic Shield, een A15 Bionic Chipset en 5G ondersteuning. Het is eigenlijk een volwaardige, snelle en complete iPhone, alleen dan wat compacter. Hij is net zo snel als de normale iPhone 12 en de camera’s zijn ook van zeer goede kwaliteit. Het grootste verschil met de normale iPhone 12 zit eigenlijk in de batterijduur. Die is met een capaciteit van 2227 mAh ongeveer 20 procent kleiner dan die van de iPhone 12. Toch kun je volgens Apple ongeveer 10 uur video streamen met de iPhone Mini.

De iPhone 12 Pro Max

iPhone brengt bij iedere lancering ook een zogeheten Pro versie. In dit geval hebben ze naast de Pro ook de iPhone 12 Pro Max uitgebracht. Zo is de camera van de Pro Max net iets beter dan die van de normale Pro. Het is een drievoudig camerasysteem met LiDAR-scanner achterop, waarbij de Pro Max een telelens heeft met een diafragma van 2,2 ten opzichte van de normale Pro met 2.0. De accuduur is ook net wat langer van de Pro Max. Deze kan in totaal tot 20 uur video afspelen. Maar, zoals de naam al zegt, zit het grootste verschil in de grootte van het scherm. De iPhone Pro Max heeft namelijk een scherm van 6,7 inch. Het grootste iPhone-scherm ooit.

Zo weet je in ieder geval een beetje wat je kunt verwachten van deze nieuwe iPhones. Interesse in de iPhone 12 Mini of de iPhone 12 Pro Max? Op deze website kun je heel makkelijk de prijzen vinden voor een los toestel of de abonnementen inclusief iPhone.