Verkleed jouw iPhone met Halloween als geëxplodeerde Samsung Galaxy Note7

We zijn allemaal al op de hoogte van de catastrofe die Samsung’s Galaxy Note7 was. Met Halloween in het vizier wordt het nog beschamender, aangezien je nu een smartphone hoesje voor je iPhone kunt aanschaffen om deze te vermommen als een geëxplodeerde Galaxy Note7.

Terwijl de Samsung Galaxy Note7 de neerwaartse spiraal doorzet en de productie definitief is stopgezet, is het nu tevens illegaal om het toestel mee het vliegtuig in te nemen. Naast miljarden verlies is er dus zeker ook gezichtsverlies voor de Aziatische tech-reus.

Tech accessoires bedrijf UNIQFIND heeft de “EXPLO-sung” iPhone case en sticker gelanceerd, gemodelleerd naar een ‘ontplofte accu’ look, verwijzend naar de Galaxy Note7 van Samsung.

De telefoonhoef beschikt over een gesmolten plaat op de rug en een bijpassende sticker voor de voorzijde. Gelukkig zal jouw iPhone niet echt hierdoor oplazen! Heb je nog wel een Samsung Galaxy Note7, verander dan snel van toestel en kies bijvoorbeeld voor de nieuwe iPhone 7 en een goedkoop abonnement.

iphone-samsung-note-7-halloween-frontje

iphone-samsung-note-7-halloween-telefoonhoesje