iPhone X in de winkel

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is hij er dan eindelijk! Tenminste, per vandaag ligt de iPhone X in de winkel en is de iPhone X overal te bestellen. Het nieuwe vlaggenschip van Apple kenmerkt zich door een geheel nieuw design, verbeterde specs en nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan Face-ID, waarmee je door middel van 3D gezichtsherkenning je iPhone kunt ontgrendelen. En vergeet de leuke ‘animoji’ feature niet, waarmee je persoonlijke emoji’s kunt maken die gebaseerd zijn op je gezichtsuitdrukkingen.

De langverwachte nieuwe smartphone van Apple brengt de grootste veranderingen in jaren met zich mee. Het scherm is nagenoeg randloos gemaakt en de vingerafdrukscanner is vervangen door gezichtsherkenning. De telefoon wordt ontgrendeld als je ernaar kijkt. De iPhone X is met een prijs van 1.159 euro wel een stuk duurder dan eerdere iPhones. Ondanks de hoge prijs wordt verwacht dat er de komende tijd een tekort ontstaat. Apple had naar verluidt problemen om de massaproductie op gang te brengen.

De iPhone X kun je bij de volgende winkels bestellen.We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.