Ondanks de succesvolle Galaxy modellen, lijkt er toch een nieuw Galaxy model vlam te vatten & te exploderen

Beste Samsung telefoon

Afgelopen maandag vertelde een Samsung gebruiker in Frankrijk aan de Associated Press dat haar Galaxy J5 mobiel toestel in brand vloog en explodeerde. Ondanks de lancering van de geweldige Galaxy S7, is er toch ook weer slecht nieuws voor Samsung na zijn Galaxy Note 7 debacle..

Een vrouw met de naam van Lamya Bouyirdane zei dat het incident zich heeft voorgedaan tijdens een familie-uitje afgelopen zondag. Haar 4-jarige zoon gaf haar de smartphone toen die enorm heet werd. Daaropvolgend gooide zij het toestel meteen weg nadat ze zag dat hij ‘opzwol’ en rook begon te spuwen.

“Ik raakte in paniek toen ik de rook zag en ik had de reflex om het weg te gooien”, vertelde ze aan AP in een verklaring. Daar voegde zij toe: “We gaan een klacht indienen bij de politie [maandag]. Mijn zoon kon zijn hand hebben verliezen. Mensen, wees gewaarschuwd!

nieuwe-samsung-galaxy-j5-explosie

Volgens Gizmodo kocht Bouyirdane de telefoon in juni 2016 en had ze hem eerder meegenomen naar Marokko – ‘waar het erg heet was’ – zonder problemen. Echter, na deze schrijnende happening is Bouyirdane van plan om het Zuid-Koreaanse bedrijf aan te klagen.

Samsung reageerde als volgt op Gizmodo met betrekking tot de Galaxy J5:

We are unable to comment on this specific incident until we obtain and thoroughly examine the device. Customer safety remains our highest priority and we want to work with any customer who has experienced an issue with a Samsung product in order to investigate the matter and support them. The issues with the Galaxy Note7 are isolated to only that model.

Afgelopen oktober zette Samsung de productie van haar Galaxy Note7 stop na een hele reeks van gebruikers wereldwijd die klaagden dat hun apparaten explodeerde.

Gelukkig voor Samsung is er ook goed nieuws, want met de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn er twee geweldige & wél betrouwbare toestellen, zoals we van het Zuid-Koreaanse bedrijf gewend waren. Deze toestellen bestel je nu trouwens hier met goedkope abonnementen en mooie acties!