OnePlus 3T lanceert in Europa voor €440 én met abonnement

Een week na Noord-Amerika, zal de OnePlus 3T smartphone lanceren in Europa. Zowel de 64GB en 128GB versies zullen beschikbaar zijn, maar alleen in Gunmetal uittvoering. Soft Gold zal later beschikbaar zijn en alleen in 64GB.

In het Verenigd Koninkrijk zal het 64GB-model voor £ 400 en de 128 GB voor £ 440 over de toonbank gaan. Op het vasteland zullen de prijzen voor een los toestel op € 440 en respectievelijk € 480 uitkomen.

Wat de prijzen voor de OnePlus 3T in Nederland zullen zijn bij de mobiele abonnementen is nog niet duidelijk. Ongetwijfeld zullen er goedkope abonnementen zijn voor de OnePlus met gratis belminuten en gratis bundels.

OnePlus 3T

Dankzij het 6 GB RAM-geheugen, is de krachtpatser van een OnePlus 3 een van de beste en meest onderschatte smartphones op de markt sinds zijn debuut eerder deze zomer. Nu, slechts een paar maanden later, brengt de Chinese smartphone fabrikant zijn meest populaire ontwerp in een update naar Nederland met de komende 3T.

In wezen een meer krachtige vervanger van zijn voorganger, houdt de 3T slanke esthetiek intact, maar kiest hij voor zacht goud en gunmetal kleuren. Met 128 GB aan opslagruimte, een verbeterde Qualcomm Snapdragon processor 821 en grotere 3,400mAh batterij, zien we ook een nieuwe camera.

De optisch gestabiliseerde 16MP camera aan de achterzijde heeft een upgrade gekregen, evenals een betere elektronische beeldstabilisatie die is gekoppeld aan een betere krasbestendige saffieren lenskap. De front camera is bijgewerkt van 8MP tot 16-megapixels en beschikt over verbeterde prestaties bij weinig licht.

Wat er allemaal in de retaildoos zit, zie je in deze officiële ‘unboxing’ video. Waarschuwing aan de bangeriken – de unboxing wordt gedaan in een Tsjechisch straaljager!

Bekijk ook eens onze huidige goedkope mobiele abonnementen.