Heb jij nog de originele iPhone 2G? Deze is nu meer waard dan de iPhone 7!

Als de aanschaf van de nieuwe iPhone-7 als los toestel te ver boven je budget is, is er altijd de mogelijkheid om een voordelig abonnement te nemen. Een andere optie is om een ouder model te kopen. Goedkoop? Niet per se!

Als je browset op eBayde ‘grote’ marktplaats.nl – dan zie je dat Apple’s 1e generatie iPhone (de 2G), die jij wellicht hebt gehad of nog ergens hebt liggen, verkrijgbaar is voor een prijs vanaf $ 1000 tot aan $ 8500.

Hoewel de iPhone 2G nog niet eens 10 jaar oud is, is hij nu al duurder dan ooit. Apple verkocht 6,1 miljoen stuks, maar het aantal tweedehands modellen is flink gedaald sinds Apple de productie in juli van 2008 stopte.

Sinds de iPhone 2G productie ophield, zijn de prijzen gestegen als gevolg van vraag en aanbod. Terwijl de klok richting het 10-jarig bestaan van de iPhone 2G tikt, verwachten we dat de prijzen op websites als eBay alleen maar gaan stijgen. Dus als je er een hebt liggen, nu is de tijd om te verkopen als je een paar duizend dollar of euro kunt gebruiken om bijvoorbeeld een nieuwe iPhone 7 of iPhone 7 Plus te kopen.

iphone-2g-iphone-7-ebay-waarde-1

iphone-2g-iphone-7-ebay-waarde-2

iphone-2g-iphone-7-ebay-waarde-3