Ben mobiel

Ben Sim Only Abonnementen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Sim Only abonnementen van Ben. Wil je graag gebruik maken van één van de tijdelijke acties van Ben dan kun je op Mobieleproviders.nl eenvoudig en snel de juiste aanbieding vinden die helemaal bij jou past. Je kunt in onze vergelijkingstool je verbruik en wensen invullen. Daarna vergelijken wij alle aanbiedingen van alle providers om zo het voordeligste abonnement te vinden. Twijfel je nog tussen Ben en één van de andere aanbieders? Dan is het een goed idee om even de ervaringen van andere klanten te lezen!

Over Ben

Ben doet al enige tijd mee als mobiele provider. Ben is in 1999 opgericht en sindsdien hebben er veel veranderingen plaats gevonden. In 2002 werden de aandelen van Ben overgenomen door T-Mobile. In februari 2003 werd de naam gewijzigd, van Ben naar T-Mobile. Vanaf maart 2008 biedt Ben weer zelfstandig producten aan als onderdeel van T-Mobile Netherlands. Ben richt zich alleen op particulieren en levert geen producten aan zakelijke klanten. Ben en T-Mobile hebben gezamenlijk ruim 3,9 miljoen klanten in Nederland.

Abonnementen Ben

Bij Ben kun je kiezen tussen een Sim Only abonnement of een abonnement met toestel. Het goedkoopste Sim Only abonnement kun je al krijgen voor maar €4,- per maand. Je hebt keuze uit een maandcontract en een 2-jarig contract. De 2-jarige contracten hebben iets lagere maandlasten. Je hebt de optie om te kiezen voor onbeperkt bellen of onbeperkt sms’en. Daarnaast is er ook een bundel voor 1000 extra smsjes. De databundels lopen tot 3GB per maand. De bundels met 2GB en 3GB verkeer maken gebruik van 4G. Alle andere databundels maken gebruik van 3G.

Netwerk Ben

Ben is onderdeel van T-Mobile en maakt ook gebruik van het netwerk van T-Mobile. Ben heeft dus niet zijn eigen telecomnetwerk. Dit noemen we een virtuele provider. Met het netwerk van T-Mobile kun je ook gebruik maken van 4G, maar nog niet in heel Nederland. Op dit moment heeft T-Mobile ongeveer 75% 4G dekking in Nederland. De verwachting is dat er in oktober 2015 landelijk dekking is. Wanneer je een abonnement afsluit bij Ben en T-Mobile is het dus handig als je van tevoren even checkt of er wel dekking is op jouw locatie. Anders kun je beter voor een andere provider kiezen. Op de site van Ben kun je de dekking op jouw locatie bekijken. Over de dekking van alle 4G netwerken binnen Nederland kun je hier meer informatie vinden.

Ik Ben

Als klant van Ben kun je gebruik maken van de online dienst “Ik Ben”. In deze online omgeving kun je al je factureren en verbruik inzien. Daarnaast kun je ook je abonnement wijzigen, verlengen of extra bundels activeren. Naast de online omgeving kun je ook gebruik maken van de Ben App. Hiermee ben je continue op de hoogte van het resterende tegoed aan belminuten, sms’jes en belminuten. Zo kun je er zeker van zijn dat je nooit buiten je bundel gaat!