KPN Sim Only Abonnementen

Over Telfort

Let op: in 2020 zijn alle mobiele en thuisabonnementen van Telfort overgegaan naar KPN!

 

Telfort is opgericht in 1996 en is de derde mobiele provider die in Nederland zijn diensten aanbood. Sinds 2005 is Telfort onderdeel van KPN. Naast mobiele abonnementen levert Telfort ook internet, tv en bellen. Zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Het merk richt zich op klanten die niet te veel willen betalen voor iets waar ze geen gebruik van maken, maar toch nog goede kwaliteit verwachten. Dat betekent dat je basis-abonnementen hebt met lage kosten die je naar eigen wens kunt uitbreiden. Telfort heeft inmiddels meer dan 2 miljoen klanten en staat voor goedek waliteit tegen een lage prijs.

Abonnementen Telfort

Telfort biedt verschillende soorten mobiele abonnementen aan. Je kunt kiezen uit prepaid, sim only of abonnementen met toestel. Voor de Sim Only abonnementen kun je zelf een bundel samenstellen. Hierbij kun je kiezen voor een pakket met maximaal 1000 belminuten en een databundel van 2GB. Je mag bij alle abonnementen onbeperkt smsen. Je hebt al een abonnement vanaf €6,- per maand. Bij alle telefoongesprekken betaal je alleen de eerste 10 minuten, alles daarna is gratis. Als extra optie heb je de 4G internetversneller. Met deze versneller kun je razendsnel downloaden op je smartphone en tablet met snelheden tot wel 150 Mbit/s.

Netwerk Telfort

Telfort is onderdeel van KPN en maakt dus ook gebruik van het netwerk van KPN. Het netwerk van KPN biedt in heel Nederland een stabiele dekking. Sinds 2014 heeft KPN ook landelijke dekking voor 4G. Dit geldt dus ook voor alle telfort klanten. Let op dat niet alle netwerken overal in Nederland 4G dekking hebben. Het is dus goed om dit te controleren voordat je een nieuw abonnement afsluit. Voor meer informatie over de dekking van de Nederlandse 4G netwerken kun je hier kijken.

Mijn Telfort

Als klant van Telfort krijg je een account voor de online “mijn Telfort” omgeving. Je kunt ook gebruik van de app van Telfort. Via de website en app kun je eenvoudig inzicht krijgen in je actuele verbruik. Via de website kun je ook je bundel verhogen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Je kunt je bundel daarna op elk moment weer terug verlagen.