Simyo Top 5 Abonnementen!

Simyo Abonnementen

Het is verstandig om bij Simyo je abonnement te verlengen of een nieuw abonnement af te sluiten, volgens de Consumentenbond!

Simyo verlengen abonnement mobiele provider

Simyo is voor de 9e keer op rij uitgeroepen tot de Beste Mobiele Provider door de consumentenbond. Dat zij hier trots op zijn is logisch, maar voor ons maakt het onze keuzes met betrekking tot ons eigen abonnement gemakkelijker.

Een mobiel abonnement kiezen vergt altijd enig onderzoek. Welk abonnement van welke mobiele provider sluit namelijk het beste aan bij jouw wensen?

We kijken onder meer naar aantal belminuten, de databundel en natuurlijk het bedrag dat we elke maand dienen af te rekenen. Kiezen wordt in 2017 echter weer een stukje makkelijker en wij hebben vandaag een top 5 abonnementen voor je van de beste mobiele provider van Nederland.

De Consumentenbond beoordeelt ieder jaar alle Nederlandse mobiele providers. Zij houdt hier rekening met alle belangrijke onderdelen van kwaliteit en consumentengemak. Voor de negende (!) keer op rij is Simyo door de bond voor consumenten uitgeroepen tot de beste mobiele provider.

Het voordeel van Simyo is niet alleen dat je gebruik maakt van Nederlands’ beste netwerk, het grootste en meeste betrouwbare netwerk in ons land, maar tevens dat je voordelig belt. Je bent bovendien baas in eigen bundel, want je weet altijd precies wat je verbruikt en je past ook elke maand – indien gewenst – je bundels aan. Helemaal gratis!

Voor hen die nieuw zijn bij Simyo is een abonnement selecteren extra makkelijk, want wij hebben een overzicht gemaakt met de Top 5 Abonnementen van de mobiele provider. Je abonnement bij Simyo verlengen? Er zijn nu extra voordelige bundels voor trouwe klanten. Dat betekent elke maand korting en elke maand gratis extra MB’s.

Simyo Top 5 Abonnementen & Simyo verlengen
1. 100 SMS/minuten – geen MB > 1 jaar 100 min – Klik hier voor alle info!
2. 200 SMS/minuten – geen MB > 1 jaar 200 min – Klik hier voor alle info!
3. 100 SMS/minuten – 500 MB > Simyo sim only – Klik hier voor alle info!
4. 300 SMS/minuten – 1000 MB > Simyo sim only – Klik hier voor alle info!
5. 300 SMS/minuten – 500 MB > Simyo sim only – Klik hier voor alle info!
Meer informatie over het verlengen van je abonnement bij Simyo, inclusief alle extra’s? Klik hier!