Vergelijk mobiele telefoons & abonnementen

Zoek jij een telefoon met abonnement?

Het kan zeker de moeite waard zijn om een vergelijking te maken voordat je een telefoon met abonnement aanschaft. Mobieleproviders.nl geeft je de mogelijkheid om mobiele abonnementen te vergelijken met telefoons van alle bekende merken zoals Samsung, iPhone en Sony. Bekijk wat voor jou het meest voordelige abonnement is.

Waarom een telefoon met abonnement?

Als je een telefoon met abonnement aanschaft, dan betaal je deze telefoon over de looptijd van je contract af. Dit zijn vaak telefoon abonnementen van 1 of 2 jaar. Na afloop van deze periode wordt het contract maandelijks verlengd, maar je kunt er beter voor kiezen om je abonnement te verlengen of een nieuw abonnement af te sluiten. Waarom? Omdat je anders hetzelfde maandelijkse bedrag blijft betalen, terwijl je telefoon al afbetaald is.

Hoe werkt het?

Op deze pagina kun je aangeven voor welke telefoon je een abonnement zoekt. Vervolgens kun je nog meer zaken aangeven zoals de provider, je voorkeuren qua abonnementsprijs, toestelprijs en het aantal minuten en MB’s. Vervolgens krijg je een overzicht met de telefoonabonnementen die aan je wensen voldoen. Kies een telefoon met abonnement uit die het beste past bij wat jij wilt.

Vind de beste deal!

Betaal niet te veel voor een mobiel abonnement en maak gebruik van de handige tool van Mobieleproviders.nl. Op deze manier kun je de weg vinden tussen de vele beschikbare telefoon abonnementen. De beste deal voor jouw favoriete mobiel!

Heb je bij je abonnement een telefoon genomen? Dan betaal je deze telefoon over de looptijd van je contract af. Vaak is dit een contract van 1 of 2 jaar. Na het verstrijken van de einddatum wordt het contract maandelijks verlengt. Je blijft dan hetzelfde maandelijkse bedrag betalen, wat betekent dat je dus elke maand extra betaald voor een telefoon die al afbetaald is! Zonde van je zuurverdiende centjes en dus tijd om over te stappen.

Mobiele abonnementen vergelijken is dan ook vrijwel bij iedereen populair en gewild. De beste manier om meer geld te vergaren is niet door harder te werken of meer te verdienen, maar door te besparen. Vaak kun je met maar een klein beetje werk flink besparen op je verzekeringen, energierekening en abonnementen. Zo ook je telefoonabonnement. Veel mensen betalen maandelijks een hoop geld voor een telefoonabonnement terwijl dit soms wel tientallen euro’s per maand goedkoper kan.
Via Mobieleproviders.nl kun je alle telefoon abonnement aanbiedingen van dit moment vergelijken. Alle bekende Nederlands providers doen mee. Je kunt aangeven hoeveel minuten, sms en dataverkeer je wilt. Zo vind je altijd de beste deal die helemaal bij jou past.