Altijd voordeel met een Ben.nl abonnement

Mobiele spelletjes

Profiteer altijd van voordelen met een abonnement bij Ben.nl

Ben.nl is een populaire mobiele provider, en dat is natuurlijk niet voor niets zo. Een Ben.nl abonnement is heel flexibel, dus je hoeft alleen maar te betalen waar jij voor kiest. Niet meer of niet minder. Je kunt bij Ben.nl voor een Sim Only abonnement terecht of voor een abonnement in combinatie met een telefoon. Verder bieden ze nog een aantrekkelijke korting voor studenten.

Mogelijkheden Ben.nl (Sim Only) abonnement
Bij een Ben abonnement kun je kiezen voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar abonnement of een abonnement voor 24 maanden. Als je kiest voor een abonnement profiteer je van extra lage tarieven. Verder kun je kiezen voor een abonnement waarmee je alleen kunt bellen of een combinatie van bellen en internet. Als het gaat om bellen, heb je de keuze uit 100 minuten / sms’jes, 300 minuten / sms’jes of onbeperkt bellen en sms’en. Als je geen onbeperkt abonnement hebt, kun je eventueel nog kiezen voor een extra bundel van 1000 MB.

Kies je internetbundel en -snelheid
Maar er zijn nog meer keuzes als het gaat om je Ben.nl (Sim Only) abonnement. Zo laat Ben.nl je ook zelf je internetbundel bepalen. Dit kan 500, 1000, 2000, 3000 of 5000 MB zijn, waarbij ze regelmatig acties hebben met gratis extra MB’s. Wat betreft de internetsnelheid kun je ook kiezen. Dit kan 3G, 4G of 4G Extra Snel zijn. Voor de laatste is het wel belangrijk om te bekijken of je telefoon hiervoor geschikt is. Je kunt je Ben.nl abonnement op ieder moment wijzigen, dus dat is handig.

Ben.nl vriendenkorting
Ben.nl heeft regelmatig leuke acties, waaronder de vriendenkorting. Wanneer je je persoonlijke Ben vriendenvoordeel link deelt met je vrienden via social media of per mail, dan krijgen jullie allebei een leuke korting op het Ben.nl abonnement. Dit levert je dus allebei een voordeel op! Het is dus zeker wel interessant om even rond te vragen of iemand al een Ben.nl abonnement in je omgeving heeft voordat je deze afsluit.

Zoals je ziet is een Ben.nl (Sim Only) abonnement voordelig en je kunt je abonnement op ieder moment wijzigen. Een reden waarom veel mensen dan ook voor deze provider kiezen!