Odido Sim Only Abonnementen

Over Odido

Odido Netherlands B.V. (voorheen T-Mobile Nederland) is een Nederlands telecombedrijf, dat o.a. mobiele telefonie, vastinternet en televisie levert, aan zowel consumenten, als de zakelijke markt. Op het gebied van mobiele telefonie is Odido de grootste aanbieder in Nederland.

Het ontstaan van Odido

Het bedrijf ontstond in 2023, door de samenvoeging van de merken T-Mobile en Tele2 Mobiel. T-Mobile Nederland was tot 31 maart 2022 eigendom van het Duitse Deutsche Telekom AG. Dit bedrijf besloot in 2022 om de Nederlandse dochteronderneming te verkopen. Sinds maart 2022 zijn de investeringsfondsen APAX en Warburg Pincus gezamenlijk eigenaar van het voormalige T-Mobile Nederland en het huidige Odido Nederland. De merknaam T-Mobile werd nog een jaar van Deutsche Telekom gehuurd. Daarna besloot T-Mobile Nederland om de banden met het Duitse moederbedrijf volledig door te snijden en zijn merkenportfolio te versimpelen. Dit resulteerde in een nieuwe merknaam Odido. Op 5 september 2023 zijn de merken Tele2 Mobiel en T-Mobile Nederland samengevoegd onder deze nieuwe naam. Naast het hoofdmerk Odido, voert het bedrijf ook nog activteiten uit onder de merknamen Simpel, Ben, Tele2 Thuis & Tweak.

Netwerk Odido

T-Mobile heet nu Odido. De nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. Met Odido Internet + TV heb je al het goede voor thuis: razendsnel Internet tot 1 Gbit/s en 64 zenders, bijna allemaal in hd. Je kijkt gratis naar sportzender ESPN. En met een wereld aan handige functies haal je eruit wat erin zit.

Website en app

Als grootste provider van Nederland zetten ze alles op alles om technologie menselijk te maken. Daarmee bedoelen ze dat technologie zinvol, duurzaam en inclusief is. Voor elkaar, en voor de samenleving. Iedereen kan meedoen, niemand is uitgesloten.

Reclames T-mobile