De top 5 beste Samsung telefoons

Beste Samsung telefoon

Als het om telefoons gaat, dan is Samsung toch wel één van de meest verkochte merken in Nederland. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is Samsung één van de grootste merken. Inmiddels hebben ze al heel veel verschillende telefoons op de markt gebracht onder de noemer ‘Galaxy’. Maar wat is op dit moment de beste Samsung telefoon? Wij zetten de top 5 voor je op een rij.

  1. Samsung Galaxy Z Fold3 5G

We beginnen meteen bij de nummer 1 en de beste Samsung telefoon van dit moment is toch wel de Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Deze telefoon is extra bijzonder omdat je hem in de breedte kunt dubbelvouwen en uitklappen. Wanneer de telefoon volledig uitgeklapt is, is deze bijna net zo groot als een tablet.

  1. Samsung Galaxy Z Flip3 5G

De Flip3 komt op een goede tweede plaats en deze kun je, net zoals de telefoons van vroeger, in de lengte dubbelvouwen. Dit zorgt ervoor dat de telefoon lekker compact is. De telefoon heeft bovendien een zeer krachtige processor zodat je optimaal gebruik kunt maken van het 5G netwerk.

  1. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Eén van de beste Samsung telefoons van dit moment is de S21 Ultra. Deze heeft niet alleen een zeer helder AMOLED beeldscherp en krachtige hardware, maar ook de beste camera’s. De camera aan de voorkant heeft maar liefst 40 megapixel. Hiermee kun je dus de allermooiste selfies maken.

  1. Samsung Galaxy S20 Plus 5G

De S20 Plus is de voorganger van de S21 en dit is zeker nog steeds een goede Samsung telefoon met een speciale DepthVision ToF camera en een iets kleiner scherm dan de S21 Ultra 5G.

  1. Samsung Galaxy S20 5G

De Samsung Galaxy S20 is nog kleiner met een 6,2 OLED display. Deze maakt nog steeds hele krachtige foto’s en hiermee ben je, net zoals de andere beste Samsung telefoons in dit rijtje, klaar voor het 5G netwerk.

Mocht je dus op zoek zijn naar een Samsung telefoon, dan weet je in ieder geval wat de beste Samsung telefoons van dit moment zijn. Dat helpt je bij de keuze voor de telefoon die het beste bij je wensen past!