De eerste iPhone 8 geruchten zijn binnen!

We hebben het nog maar net over de iPhone 7 gehad, en toch wordt er al gespeculeerd over de aanstaande introductie van de iPhone 8. Misschien de iPhone Glass?

Industrie-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities, vermoedt dat Apple gebogen glas zal gebruiken op de voor- en achterzijde van zijn volgende smartphone. Intussen is de vraag naar matte en glanzende afwerking van de zwarte iPhone 7 aantoonbaar, consumenten willen deze opties! Dit resulteert op zijn beurt weer in een start van geruchten over gelijkaardige kleuren voor de iPhone 8.

Apple zal naar verwachting dus de overstap maken naar een gebogen OLED-scherm in het kader van zogenaamd 2.5D glas. Dit glas moet een vlotte en onbevlekte buitenkant creëren. Daarnaast zal Apple het gebruik van roestvrij staal bevorderen tot een “premium” segment van voor de iPhone reeks en zal een groot deel van de functieloze ‘bezel’ ruimte van de voorkant (de ‘omlijsting’) van de smartphone verdwijnen.

Door het verwijderen van de AUX aansluiting bij de iPhone 7, kan Apple meer externe poorten verwijderen in het chassis van de iPhone 8. Vroege geruchten praten zelfs over een overstap naar een virtuele knop op het scherm ter vervanging van de home-knop. Het wegwerken van de fysieke knop zou zo een “rand tot rand” scherm bieden, waarvan oude geruchten ons vertellen dat Apple dit uiteindelijk wil.

Lees meer geruchten over de iPhone 8 bij Forbes en check iPhone Glass geruchten bij Mannenstyle.nl.

Wist u dat de oorspronkelijke 2G iPhone trouwens meer waard is dan de nieuwste versie? Lees het hier.