Fitbit Versa 3: Je Ultieme Partner in Gezondheid en Fitness

Fitbit Versa 3

De Fitbit Versa 3 biedt een combinatie van functionaliteit en stijl. Dankzij het lichte, slanke design en de gebruikte kwaliteitsmaterialen voelt dit slimme horloge prettig om de pols en is het passend bij elke kledingstijl.

Verbluffend AMOLED Display

Het AMOLED-display van de Fitbit Versa 3 biedt levendige kleuren en scherpe details. Bekijk je statistieken, meldingen en meer met helderheid, zelfs in zonlicht.

Geavanceerde Gezondheids- en Fitnessfuncties

De Fitbit Versa 3 is jouw persoonlijke gezondheids- en fitnesscoach. Het meet nauwkeurig je hartslag, slaapkwaliteit, stappen, afstand en verbrande calorieën. Met de ingebouwde GPS-tracker kun je je hardlooproutes bijhouden zonder je telefoon mee te nemen.

Ademhalingsoefeningen en Stressbeheer

De Versa 3 biedt begeleide ademhalingsoefeningen en stressbeheertools om je te helpen ontspannen en stress te verminderen. Monitor je stressniveaus en leer technieken om beter met stress om te gaan.

Smartphone-Connectiviteit

Verbind de Fitbit Versa 3 met je smartphone om meldingen van oproepen, berichten en apps te ontvangen. Je blijft altijd op de hoogte, zelfs tijdens je trainingen.

Muziek en Muziekbediening

Luister naar je favoriete nummers rechtstreeks vanaf je pols en bedien je muziekspeler op je smartphone. Met ondersteuning voor populaire muziekapps hoef je nooit je tempo te verliezen.

Batterijduur voor de Hele Dag

De Fitbit Versa 3 heeft een indrukwekkende batterijduur, waardoor je tot 6 dagen lang kunt blijven tracken en je fitnessdoelen kunt bereiken zonder je zorgen te maken over opladen.

Waterbestendigheid

Deze smartwatch is waterbestendig tot 50 meter, waardoor je hem kunt dragen tijdens zwemmen en in de regen zonder zorgen.

Beschikbaarheid

De Fitbit Versa 3 is nu beschikbaar en biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor iedereen die een actieve en gezonde levensstijl nastreeft.